Skip to Content

»Min nye form er resultatet af denne metode« «

»Min nye form er resultatet af denne metode« «

Be First!
by July 11, 2019 Uncategorized

I 2015 har det faktisk været sensationelt for den energiserede danske stjerne. Ikke desto mindre var mediernes hovedfokus ved siden af ​​Geggo’s erhverv hendes udseende. Størstedelen af ​​offentligheden kender Geggo til hendes slanke silhuet, efter at hun har født sit barn. Hendes fans og fans på sociale medier netværk, specielt Instagram rose hende om hendes udseende såvel som hendes form. Vi benytter denne mulighed for at opdage mere af hvad hun gør for at holde hendes dejlige udseende hver gang hun viser sig på TV.

Geggos måltidsplaner

»Jeg har en slank form, selv om jeg er grådig person, når vi diskuterer mad. Størstedelen af ​​det øjeblik, jeg plejer at forbruge en masse frugter, da de normalt fjerner mine fødekræfter, som mærkeligt er usædvanligt høje. Jeg bliver sulten ekstremt typisk og det er ikke sjovt. Jeg er ikke en glutenfri eller veggie-kærlig person, men jeg er alligevel meget forsigtig, når jeg vælger min mad. Jeg skal passe hver eneste kjole og også klæderne og holde min silhuet, så en fremragende måltidsstrategi er konstant på mine tanker.Sagt at jeg ofte har tendens til at vælge økologisk mad, såsom frugt, som jeg for nylig diskuterede, såvel som veggies, nogle fisk samt en række fisk og skaldyr. Jeg holder mig fri af rødt kød og også mælkeprodukter meget som kan, da de er meget svære at absorbere.«

Hendes træningsplaner

»Tidligere havde jeg ikke været en slags sportslige dame, fra nu af er jeg. Jeg har i første omgang begyndt at lave sportslige aktiviteter et år tilbage med masser af cardio træning. Kardio øvelser hjalp mig til at komme tilbage min type Efter moderskabet! I starten, da jeg havde tænkt på min træningsrutine, gjorde jeg en masse træning. Nu skal jeg bare træne nogle gange om ugen. Hvilken sportsaktivitet nyder jeg en af ​​de mest? Zumba! for at holde min udholdenhed og desuden hjulpet mig til at flytte bedre og udvide endnu mere tillid til mine programmer. Forskellige individer hævder at Zumba ikke er en sport, alligevel, der bekymrer sig. Jeg elsker det og det holder mig i stand. «

Geggo’s hår

»Da jeg var en lille kvinde, havde jeg lyst til at være blond. Jeg genkender ikke hvorfor, men jeg kunne godt lide det meget. Min mor havde tilbudt et ord til mig, at jeg kan tynde mit hår, når jeg bliver 16 Jeg gjorde det, men efter at jeg havde farvet mit hår, følte jeg mig ikke så glad. Jeg valgte at blonde igen i 2014, ligesom jeg gjorde det med stil. Nu valgte jeg at opretholde kemikalierne og også de skadelige forbindelser fra mit hår, og også jeg valgte at tage et godt kig på mit hår såvel som jeg fik min helt naturlige skygge tilbage «

Previous
Next

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*